Ревящата Кичка гледа към финала

Ревящата Кичка гледа към финала | StandartNews.com

Големият финал на "ВИП брадър" е в петък. Всеки ден едно или друго име изплува като възможен победител според слуховете. Кичка Бодурова, макар че е най-номинираният за изгонване съквартирант, се радвала на най-голяма зрителска подкрепа. С горчивите си сълзи и отличното изпълнение на ролята на жертва поппевицата е станала любимка на народа, твърдят от шоуто. Жените се разсипвали да гласуват за нея и се надявали нейните душмани Станимир Гъмов и Ернестина Шинова да изпаднат в дъното на класацията на Големия брат. "Хората са отвратени от постоянните обиди, които сипят на Кичка и няма да им ги простят", коментират запознати.

Ерна дълго беше от най-харесваните в Къщата, защото не влизаше в конфликти с никого. В последните дни обаче показа отблъскващо поведение, нападайки грубо и Кичка, и Люси Иларионов. На този фон Джино се радвал на висока подкрепа. Тя обаче едва ли ще се окаже достатъчна, за да бие вечно обляната в сълзи Кичка. "Ритон" също изгубиха доста фенове, а Кристина Димитрова и плеймейтката Светлана са сочени като участничките с най-малки шансове за победа.

В понеделник стартира "Биг брадър ол старс". В него ще участват съквартиранти, които са били в Къщата предишни години. Очаква се в шоуто да влязат Евгени Минчев, Ваня Джаферович, Къци Вапцаров, Соня Колтуклиева, Ваня Червенкова, Мариана Попова."Ол старс" ще бъде само един месец и финалът му ще се засече с този на "Фермата".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай