15:54 ч.

08.06.16

2 мин.

561

1

0

Investor.bg с лятна серия видеолекции за бъдещите предприемачи

от Стандарт |

Investor.bg с лятна серия видеолекции за бъдещите предприемачи

Bloomberg TV Bulgaria се включва в кампанията по повод 15-годишнината на финансовия сайт


Investor.bg дава уникална възможност на студентите и бъдещите предприемачи от цялата страна да научат нещо ново, което не може да се открие в учебниците – при това бързо, лесно, удобно и по всяко време. В разгара на лятото водещите на Bloomberg TV Bulgaria ще споделят своите знания и натрупан опит в серия от ексклузивни видеолекции онлайн на Investor.bg. Те ще бъдат от полза на всички, които искат да се развиват успешно в областта на предприемачеството, икономиката и финансите, с най-ценното, извлечено от истинските истории на бизнеса у нас и в чужбина. Всяка видеолекция ще бъде посветена на самостоятелна тема, важна за подготовката на младите хора за участие в реалната икономика. Инициативата е част от кампанията по повод 15-тата годишнината на Investor.bg, в която предприемачи и експерти споделят ноухау със студентите в открити лекции.


Своеобразния онлайн курс на Investor.bg ще открие водещият на съботно-неделното предаване Boom & Bust Кузман Илиев. Тъй като всеки бизнес на старта си неизбежно се сблъсква с институциите, лекторът ще даде ценна информация от практиката, с които младите предприемачи имат по-голям шанс да успеят въпреки държавните намеси. Темата е „Функция на предприемачеството и анатомия на държавните намеси, които му пречат", а всеки може да изпрати въпроси по нея на [email protected] до 15 юни.


Кузман Илиев е пазарен анализатор, специалист по банково дело, финансова икономика, теория на парите и кредита. Магистър е по публичен мениджмънт от IEP Тулуза и подготвя докторска теза в полето на банковото дело и финансовата икономика. Читателите на Investor.bg го познават като автор на десетки анализи на актуални икономически и финансови теми. Има богат опит като лектор в конференции и участник в публични дискусии на икономически теми, включително пред студенти на TEDxNBU. Кузман Илиев води Boom & Bust от 2011 година заедно с Владимир Сиркаров и има коментарна рубрика в предаването Investbook по Bloomberg TV Bulgaria.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Методиев · 10:17 · 09.06.2016
Страхотна идея и я подкрепям с две ръце. Като завършил икономика в български университет, мога да кажа, че това, което се учи в университетите в България е остаряло и не е адекватно за методите на пазара. Реално, завършилите се учат в реално време в реална ситуация и това допълнително ги напряга. Такава инициатива би помогнала много за успешния бизнес в България.
Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент