Създадоха социална мрежа за медици

Създадоха социална мрежа за медици | StandartNews.com

Създадоха единствената по рода си в България професионална социална мрежа за медици. Нейната основна мисия е да обедини на едно място българските медици и да създаде среда за обмяна на добри практики, опит, идеи и информация.

Новата платформа съществува от два месеца и до момента в нея са се регистрирали около 2000. Медиците могат да се регистрират в нея след въвеждане на професионален код към съответната съсловна организация, към която членуват.

Създателите на социалната мрежа са трима млади специализанти. Д-р Деян Попов, д-р Радислав Наков, д-р Радина Цекова. И тримата са на 26 години, млади лекари - специализанти, съответно по неврохирургия, гастроентеорология и лицево-челюстна хирургия. Те са част от Асоциацията на студентите медици, а по-късно създават собствена структура – Асоциация за развитие на медицинската общност (АРМО).

„Медицината е отборна игра, в която всеки медик има съществена роля за излекуването или подобряването на качеството на живот на пациента. Вярваме, че medical book ще мотивира медицинските специалисти в страната да работят по-често в екип и да се допитват ежедневно един до друг", споделят те.

Повече за социалната мрежа за медици може да научите на www.medicalbook.bg.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай