Кадиев влиза в битката за лидер на БСП

Кадиев влиза в битката за лидер на БСП | StandartNews.com

София. Бившият депутат от БСП Георги Кадиев заяви, че се кандидатира за председател на партията. Това направи той в профила си във Facebook.

Ето какво написа Кадиев в социалната мрежа (без редакторска намеса):

Имам номинации за председател на БСП /София, области Бургас, Велико Търново, Разград, Плевен и т.н./ и официално обявявам, че приемам номинацията и ще се състезавам на конгреса на 27 юли. Кандидатирам се, за да променя БСП. Кандидатирам се, за да извървим пътя към силна, модерна, про-европейска лява партия. Кандидатирам се, за да върнем вярата на членовете на БСП в морала. Кандидатирам се, за да консолидираме БСП около промяната, не около статуквото

Кандидатирам се, за да печелим избори - нещо, което забравихме като усещане. Кандидатирам се, за да разработим заедно зона за политически партньорства. Кандидатирам се, защото променяйки БСП, променяме България. Обявавам го във фейсбук, за да ви го кажа директно, не опосредствено през медии и агенции. Така, както комуникирам с вас по всички въпроси.

Промяната на БСП е моето задължение и моята мисия. Аз така променям България. И нека всеки от вас, независимо от политически убеждения, намери своя начин да променим България. Това е нашата държава и ние я обичаме.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай