Захлаждане в средата на седмицата

Захлаждане в средата на седмицата | StandartNews.com

Ново захлаждане ни очаква в средата на седмицата. След два дни с по-летни температури, градусите ще паднат, придружени с проливни дъждове, гръмотевични бури и градушки, съобщава БГНЕС.

Превалявания и гръмотевици в следобедните часове, на места с градушки, ще започнат от вторник. Температурите ще останат високи – между 25 и 30 градуса.

В сряда – 1 юни, в много места ще се изясни и ще бъде предимно слънчево. Валежите ще спрат временно и отново ще бъде топло с дневни температури между 22 и 29 градуса, показва още прогнозата.

Слабо захлаждане, валежи и гръмотевични бури в повече места от страната, се очакват на 02 юни, четвъртък. Максималните температури ще бъдат между 21 и 27 градуса.

Захлаждането ще продължи и в петък. Отново през деня ще има валежи и гръмотевични бури, на места с градушки. Температурите ще бъдат между 20 и 25 градуса.

Съботата ще бъде хладна за сезона, отново с чести превалявания и гръмотевични бури. Очаква се дневните температури са се понижат слабо. Те ще са между 18 и 23 градуса. Времето в неделя няма да се различава много от това в събота.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай