ВИДЕО: Политици и спортисти приемат "Ледена кофа"

ВИДЕО: Политици и спортисти приемат "Ледена кофа" | StandartNews.com

Тити Папазов и Ники Михайлов се заляха, хвърлят ръкавица на Искров и Борисов

Политици и спортисти приемат предизвикателството "Ледена кофа". Лидерът на ББЦ Николай Бареков и синът му Николай-джуниър се поляха благотворително с ледена вода в Сандански, а средствата ще дарят за децата в Аспарухово.

Бареков вече дари 2000 лева от заплатата си на евродепутат за детска градина и училището за незрящи в Аспарухово, а сега се ангажира с помощ за две училища в първия учебен ден. Лидерът на ББЦ прие предизвикателството на световната инициатива Ice Bucket Challengе от баскетболния треньор Тити Папазов. И предизвика от своя страна лидера на ГЕРБ Бойко Борисов и зам.-председателя на партията Цветан Цветанов.

Тити Папазов се заля със студена вода в компанията на синоптичката Яна Чинкова от ТВ7. И освен Бареков предизвика в благотворителната кауза гуверньора на БНБ Иван Искров и бившия финансов министър Петър Чобанов. Идеята е с "Ледена кофа" да се популяризира борбата с неврологичните заболявания и по-специално болестта амиотрофична латерална склероза - АЛС.

Вратарят Николай Михайлов предизвика лично президента на България Росен Плевнелиев, както и баща си Боби Михайлов - шеф на БФС, и президента на "Лудогорец" Кирил Домусчиев. И Валери Божинов се включи в инициативата "Ice Bucket Challenge". Нападателят номинира Георги Иванов, Стойчо Младенов и Любослав Пенев. Великотърновският бизнесмен Димитър Манолов дари средства за Наталия Велева от Велико Търново, която страда от левкемия. И предизвика многобройните си приятели във Фейсбук да сторят същото.

Можете да гледате видеото на Николай Бареков - ТУК!

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай