22:55 ч.

07.11.17

1 мин.

0

3

0

Украйан наложи санкции на руски фирми

от Николина Александрова |

Украйан наложи санкции на руски фирми

Украйна въведе санкции на редица руски компании, предава РИА Новости, като се позовава на решение на ведомството от 19 септември, обнародвано на официалната му интернет страница. В документа става се казва, че „налагането на специални санкции – временно преустановяване на осъществяваната външноикономическа дейност на територията на Украйна“. Пише още, че ограниченията влизат в сила 40 дни след обнародването на санкциите. Те са въведени по настояването на Службата за сигурност на Украйна и Генералната прокуратура на страната за действия, „които могат да навредят на интересите на националната икономическа сигурност“, за нарушение на закона „За външноикономическа дейност“ и Митническия кодекс на Украйна.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Потребител · 03:57 · 09.11.2017
Украина върви стрeмитeлно надолу.
Потребител · 09:22 · 08.11.2017
Украйан?
Николино, Николино...
много си проста ма
Потребител · 07:07 · 08.11.2017
Маи ощe нe са стигнали дъното. Народът да му мисли.
Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент