18:15 ч.

17.02.17

1 мин.

0

4

0

Русия начерта карта на лудостта

от редактор |

Русия начерта карта на лудостта

В Алтай, Чукотка, Ямало-Перм и Красноярск има най-много психясали


Министерство на здраеопазването на Русия изготви карта на лудостта по региони. Според данните на Центъра по психиатрия и наркоманията с най-лошо психично здраве е населението на Алтай, Чукотка, Ямало-Перм и Красноярск. 


В Европейската част наа страната със знак минус откроят Твер и Ивановските региони. Москва е пета отзад напред, а Санкт Петербург е по средата. 


"Много хора смятат, че лудостта идва със социалните и икономически условия, но не е така", обяви Наталия Тришникова, президент на Съюза за психическо здраве. Тя позочи, че против тази теза за резултатите от Северен Кавказ, където въпреки проблемите хората са сред "нормалните".


"Климътът има далеч по-голяма вина. По-точно, броят на слънчевите дни в годината - защото слънчева светлина - най-добрата профилактика на депресивни състояния. Затова в южната част на Русия хората са с най-здрава психика", продължи специалистът. 


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Потребител · 09:52 · 20.02.2017
А ти боклук си едно обикновено лайно.Злобен и тъп папагал.А по-долния "аристократ"-разбирко от В-отбора не знаели,че брикетите на Обама и Сорос помагат все още на нашите недоучили драскачи и про западните мекерета-папагали безмозъчни.
Потребител · 15:04 · 18.02.2017
Климатът им е виновен на руските дегенерати .Руската пияна паплач вече и за тор не става...
Потребител · 10:54 · 18.02.2017
Водата - най-добрия диуретик - виж на http://www.zaveshtavamvizdrave.com/2016/06/vodata-naj-dobriq-diuretik.html
Потребител · 01:11 · 18.02.2017
Аве много грешки напоследък в тоя вестник,ве?!Да не го пишат руснаци или негри африканци или пък недоучили турци,знам ли,ама в едно изречение по пет грешки!!
Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент