15:15 ч.

09.09.17

1 мин.

0

0

0

Скриха и Мики Маус от "Ирма"

от редактор |

Скриха и Мики Маус от "Ирма"

"Дисниленд" разочарова стотици посетители, след като от тях скри Мики Маус и другите любимци. Ръководството на парка затвори и укрепи всички магазини и ресторанти на територията му, за да ги запази от ураганът "Ирма". Стихията удари Куба и вече напредва към Флодира. Според специалистите големината й е колкото тази на щата.


Освен "Дисниленд" и останалите известни атракциони също затвориха врати. В същото време медиите в САЩ обявиха, че близо 6 млн. души са в неизвестност, след като са изоставили домовете си и бягат от Флорида.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент