10:30 ч.

20.03.17

1 мин.

0

3

0

Рейтингът на Тръмп се срина

от редактор |

Рейтингът на Тръмп се срина

Рейтингът на американския президент Доналд Тръмп е паднал до най-ниската си точка от встъпването му в длъжност насам, показва социологическо допитване на "Галъп".


Според проучването, проведено на 18 март, дейността на Тръмп се подкрепя от едва 37% от анкетираните, докато 58% от американците се противопоставят на неговата политика.


В предишно изследване на общественото мнение от 22 януари, одобряващите и неодобряващите дейността на президента бяха изравнени - по 45 процента.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Потребител · 19:47 · 20.03.2017
На Стандарт пак са му платили да пишe лuжи. Така ли нe сe научихтe да бuдeтe обeктивни. Видиахмe какво сe получи с прeзидeнтскитe избори. Прeстанeтe да плueтe!
Потребител · 17:40 · 21.03.2017
@Потребител Ти по-добре се научи да пишеш. Аман от неграмотници.
Потребител · 14:08 · 20.03.2017
Изненада./
Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент