22:05 ч.

19.09.17

1 мин.

0

6

0

Призовава за мир, заплашващ с война: Тръмп говори пред ООН

от Николина Александрова |

Призовава за мир, заплашващ с  война: Тръмп говори пред ООН

Президентът Доналд Тръмп изнесе реч в централата на ООН в Ню Йорк; В речта си, той начена да защитава мира и демокрацията, в същото време заплашва "неблагонадеждните режими", които, по негово мнение, заплашват света.


Президентът също така засегна необходимостта от реформа на ООН, за която бюджетът на САЩ има най-голям принос.


За разлика от предшественика си Барак Обама, настоящият ръководител на американската администрация не класира Русия като основна модерна заплаха. Тръмп, в 42-минутната си реч, благодари за подкрепата при санкциите в Съвета за сигурност на ООН срещу КНДР.


Кой е виновен?


В началото на речта си Тръмп накратко очерта опасната ситуация, която се развива в днешния свят и веднага установи тези, които са виновни за това.


"Всеки ден носи новини за нарастваща заплаха от тероризъм, който заплашва всички, които почитаме и ценим терористите си."


Според него някои "нелоялни режими" в света не само подкрепят тероризма, но и "заплашват другите народи и народите си с най-разрушителните оръжия, познати на човечеството"


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Потребител · 17:54 · 21.09.2017
Тръмп не се притеснявай!!!! Ни обявихме РУСИЯ за наи-големият враг на всички времена!!!! Всичко е по план график. Нашият премиер е взел нещата в свои ръце!!!
Потребител · 03:05 · 21.09.2017
Бъркате, със 700 билиона долара военен бюджет могат да говорят и правят каквото си поискат като цяло.
Потребител · 04:05 · 21.09.2017
@Потребител "билиона"? Mилиарда ако обичатe!
BarakBaghdadi · 10:03 · 21.09.2017
@Потребител Нещо не им се случват нещата напоследък, явно не е само до парите ;-)
BarakBaghdadi · 10:12 · 20.09.2017
Искаме да сте МИРни, иначе ще ви избомбим....хаха американската "дипломатика" кърти както винаги :-)
Потребител · 08:39 · 20.09.2017
На разрушителните оръжия за човечеството се използваха именно от сащ. Два Японски града бяха изтрити от лицето на земята. По заповед на евреина Хари Соломон Труман президент на сащ. Така че отвъдокеанските кравари нямат право да говорят за това.
Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент