Рокля помогнала за титлата на Германия

Рокля помогнала за титлата на Германия | StandartNews.com

Скандално или не? Томас Мюлер може и да не бръсне краката си, но това не му пречи да се докарва като жена. Подобни кадри са едни от най-пикантните в лентата - "Екип". Тя отразява пътя на Бундестима към световната титла в Бразилия. Трейлърът се появи днес, а официалната премиера ще бъде на 13 ноември. Томас Мюлер се появява с женска тиролска носия в деня на традиционната женска кухня.

Решението Филип Лам да играе като халф пък е взето в басейна по време на разговор между него и Йоаким Льов. До тях стои надпис - внимание дълбочина 1,40 м. Просто иначе Лам няма как да се вижда от водата. През 2006 година лентата посветена на националите - "Лятна приказка" събра 4 млн. зрители. Сега обаче се очаква рекорд.

"Разбира се, имаше и контрол в дадени моменти, но като цяло нещата бяха натурални. Имаше момчета, които искаха да гледат как изглеждат на екрана, а други просто махнаха с ръка", коментира шефът на националните отбори Оливер Бирхоф.

Травестит вкара бек в леглото си

Гей бомба избухна в Германия. Един от най-известните травестити Саса обяви, че в момента е има за гадже футболист. Това е 25-годишният Стефано Селоци от "Бохум". Нещата започнали с вечеря, но в момента били доста по-сериозни. "Влюбена съм. Саша е много красив", обяви Саса, който до скоро се чудеше как да свали рапъра Кей Уан. "Пожелавам на "момчетата" да се забавляват", обяви певецът.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай