Петев няма колебания за състава

Петев няма колебания за състава | StandartNews.com

"Колебания за състава нямам, сами ще видите стартовата единайсеторка. Надявам се нищо да не се случи в последната тренировка и някой да отпадне в последния момент". Това заяви селекционерът на националния отбор по футбол Ивайло Петев. 

От официалната пресконференция преди мача с Италия стана ясно, че Петев не се притеснява от провокации от феновете. "Никой не е застрахован от контузии. Италия има добър разширен състав и има кой да замени контузените. Напълно нормално приемам нещата, които се случват при съперника", обясни треньорът.

"Утре на разбора ще обявя кой ще е капитан. Не, не очаквам никакви проблеми от феновете. Утре сами ще видите как ще изглеждаме. Аз съм сигурен, че ще изглеждаме добре. Трябва да търсим играта и в хода на мача да бъдем все по-убедителни. Няма да е лесно, но ще направим всичко възможно да се представим добре", каза още наставникът.

"Надявам се в утрешния ден да имаме ситуации за гол и да отбележим още в първата от тях. Важното е отборът да играе добре и да създава положения, за да бъде по-лесно за всички", коментира още Петев.

"Успях да изгледам доста мачове на Италия в послединте месеци. Това е един доста добър и балансиран отбор. Утре ще е се види колко добре сме ги разузнали, но по-важното е как ще изглежда нашият отбор", завърши треньорът.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай