Меси: "Байерн" да не реват

Меси: "Байерн" да не реват | StandartNews.com

Бием ги и на куц крак, скочи немска легенда

Аржентинската суперзвезда на "Барселона" Лионел Меси призна, че още не може да забрави унизителната загуба от "Байерн" М в ШЛ през 2013 г. Носителят на четири "Златни топки" говори заедно с Луис Енрике на пресконференцията преди 1/2 финалната битка с "баварците".

"Не беше приятно да загубим по такъв начин, но сега и двата отбора са различни. Ние сме в много добро настроение." заяви Меси.

Бълхата не пропусна да засегне завръщането на Пеп Гуардиола на "Камп Ноу". "След като той напусна "Барса" не сме поддържали контакт. Като го видя ще го поздравя и толкова", сподели десетката на "каталунците". Множеството контузии в състава на "Байерн" също не успяха да трогнат аржентинската перла и той си позволи да захапе "баварците" по тази тема.

"Знам, че те имат контузии, но това не е извинение. Те са голям клуб и нямат право да се оплакват", отсече Лео. Гуардиола получи удари и от Йоаким Льов. "Това, че е познава кухнята на "Барса" не значи нищо", заяви световният шампион. "Разбира се, че "Байерн" е фаворит, дори и ако е два пъти под нормалната си форма", отсече пък легендата на тима Паул Брайтнер.

Добра и лоша новина дойдоха от лагера на "Байерн" М. Нападателят Роберт Левандовски ще успее да вземе участие в сблъсъка тази вечер, но ще му се наложи да носи маска. Полякът получи фрактура на челюстта в мача с "Борусия" Д на 1/2 финалите за купата на Германия. От друга страна Франк Рибери все още не може да се пребори с контузията си в глезена и твърдо пропуска първия мач.

Фабрегас черпи Бълхата за ЧРД

Франсеск Фабрегас се възползва от почивката по повод 28-ия си рожден ден, за да навести своя приятел Лионел Меси в Барселона. Испанецът имаше двоен повод за празнуване, след като в неделя неговият "Челси" официално спечели титлата в Англия. И се отчете пред Лео.

Междувременно аржентинецът най-накрая показа новата си татуировка на дясната ръка, след като се появи по тениска пред медиите. Преди това Меси постоянно я криеше, като носеше дрехи с дълъг ръкав.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай