Манолев вкара пред Капело

Манолев вкара пред Капело | StandartNews.com

Националът наказа "Кубан", Попето се върна маскиран

Москва. Станислав Манолев се разписа за "Динамо" М при 2:2 с "Кубан" в дербито от 9-ия кръг на руското първенство. Българският национал вкара на бившите си съотборници в 31-ата мин. Той беше изведен от Кокорин и с прецизен диагонален удар направи 2:0. Манолев беше аплодиран за изпълнението си от великия Фабио Капело. Селекционерът на Русия изгледа мача от трибуните на "Арена Химки". Цял мач за гостите от Краснодар игра капитанът на представителният ни тим Ивелин Попов. За него това беше първа поява на терена, след като счупи скула и бе опериран. Попето носеше предпазна маска, с която ще излезе и в евроквалификациите срещу Норвегия и Хърватия.

"Динамо" вкара два два гола с единствените си два удара към вратата на съперника през първата част. След почивката "Кубан" игра по-добре и стигна до равенството, а дори можеше и да спечели. След "хикса" двата тима имат по 19 т. и делят третото място в класирането. Лидер е "Зенит" с 21 т, следван от шампиона ЦСКА (Москва) също с 21.

"Поздравявам Валбуена за рождения ден, жалко, че не можахме да го зарадваме с победа", обяви след мача Манолев. Френският му съотборник бе на трибуните защото е контузен. "Може би имаше умора, но не физическа а психологическа. Изиграхме много мачове в последно време", каза още българинът.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай