Hyundai връчи двойни билети за Евро 2016

Hyundai връчи двойни билети за Евро 2016 | StandartNews.com

Представител на автомобилната марка Hyundai връчи днес билетите за финала на ЕURO 2016. Петима клиенти, закупили автомобил Hyundai в периода от 1 до 15 юни и участвали в томболата, получиха уникалната възможност да съпреживеят на живо мечтата на хиляди футболни фенове.

Всеки от щастливците получи двоен билет, за да може да бъде съпроводен от свой близък, с когото да сподели емоцията.

Марин Събев oт София е част от отбора на печелившите благодарение на покупката на i30. Той е дългогодишен фен на марката и това е поредният автомобил Hyundai, който ще шофира. Г-н Събев подчерта изключително доброто качество на автомобилите и изрази възхищението си от екстрите в i30, които значително превъзхождат екстрите на всички останали автомобили от същия клас.

Стефка Зеринова от София и Никола Боев от Пловдив печелят билетите за финалния мач благодарение на покупката на i20 Active. „Детайлите са това, което отличава модела и го правят желан", заяви тя. Спортните елементи на дизайна допринасят за атрактивния ми характер.

Късметът на Анита Въжарова от София идва заедно с нейния нов i10. За нея това е идеалната кола за градски условия – компактна, надеждна и предлагаща много екстри.

Кирил Василев първоначално не повярва на новината за щастливото участие в томболата, но след като получи билетите, пътуването доби реално измерение. Той сподели своята удовлетвореност и отличните си впечатления от търговския екип на Индустриал комерс и изрази високите си очаквания към закупения от него i40. „Когато седна в автомобила имам усещането, че всичко в него е проектирано така, че да създава максимално удобство и комфорт."

Всички печеливши изразиха желание да посетят Hyundai Fan Park в рамките на Ариана Футбол Парк, за да следят изявите на любимите си отбори и да ги подкрепят в надпреварата към финала.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай