Германия живна: Италия остана без полузащита

Германия живна: Италия остана без полузащита | StandartNews.com

Няма страшно - Италия няма вече полузащита, коментира "Кикер" преди четвъртфинала с Бундестима. "Те започват подготовката си за мача без Даниеле де Роси и Антонио Кандрева, а също без Джанлуиджи Буфон, твърди изданието. - Освен тях и Тиаго Мота няма да играе заради натрупани жълти картони.

В самия отбор на Германия пък цари въодушевление, въпреки че скуадрата традиционно е непреодолим съперник. "Намираме се в отлична форма, а мачът с Италия ще бъде най-тежкият ни тест, коментира Тони Кроос - Това е най-трудният ни съперник досега. Ако победим в този мач, това ще е много важно за нас. Знам как играят италианците и съм наясно, че ще ни е много трудно. Въпреки това съм оптимист и мисля, че можем да ги победим.

Оптимизъм изрази и нападателят Томас Мюлер. "През 2012 плаках след загубата от Италия, но не ме е срам, че показах емоциите си, припомни си той. - Тогава влязох като резерва и след мача бях много разочарован. Вярвам, че този път сълзи няма да има. Оптимист съм, и вярвам, че можем да продължим на полуфиналите. Имаме шансове, въпреки, че ще е труден мач. Показахме, че сме готови за двубоите в елиминационната фаза. Имаме добра защита и сплотен отбор. Италия също разполага с великолепна отбрана, която е изградена от играчите на "Ювентус", но тя не е непробиваема."

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай