Анчелоти иска победа и на реванша

Анчелоти иска победа и на реванша | StandartNews.com

Мадрид. Карло Анчелоти е доволен от представянето на футболистите си в първия полуфинален мач от Шампионската лига с Байерн. Той обясни, че е харесал защитата и не пропусна да похвали момчетата.

"Това беше доста тежък мач, но аз съм доволен от начина, по който се разви. В началото позагубихме малко топката и позволихме да се създава напрежение пред вратата ни", каза Анчелоти.

"Впоследствие обаче си я върнахме, а и направихме няколко убийствени контри, които дадоха и резултат", продължи той.

"Искам да отлича представянето на момчетата в защита. Иско подкрепяше Коентрао през цялото време, както и Ди Мария се грижеше да се връща и да помага на Карвахал."

"Искам да благодаря на Роналдо и Бейл, които играха невъзстановени напълно, но показаха характер. Трябва само да не забравяме, че трябва да преследваме победата и в Мюнхен, защото този резултат може да ни подлъже", каза още наставникът на Реал Мадрид.

Роналдо: Не почувствах никакво неразположение

„Някои хора не искаха да играя, но се появих в игра. Не се случи нищо страшно. Бях малко уплашен, защото това ми бе първият мач след 3 седмици отсъствие, но не почувствах никакво неразположение. В следващите мачове ще бъда перфектен", каза от своя страна Роналдо.

„Не съм се насилил, чувствам се добре", добави Роналдо и изтъкна, че 1:0 е добър резултат преди реванша.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай