ВИДЕО: Дивак налита да бие Кличко

ВИДЕО: Дивак налита да бие Кличко | StandartNews.com

Пулев е един от най-добрите, хвали го Владимир

Скандалджията Шенън Бригс отново нападна Владимир Кличко. Американският боксьор, който наскоро поднови кариерата си, нахлу на тренировката на световния шампион и се опита да се сбие с него. От няколко месеца насам Бригс не спира да се заяжда с украинеца и настоява да се боксират, въпреки че не е официален претендент за нито един от поясите му. Бившият световен шампион се прояви на открита тренировка на украинеца във Флорида, където Владимир Кличко се подготвя за предстоящата на 6 септември битка с нашия Кубрат Пулев. На същото място заниманията си провежда и Бригс, който нахлу в залата и започна да нарежда: "Аз съм истинският шампион, ти си претендентът! Искам да се бия с теб, знаеш го", разкрещя се Бригс, след което се качи на ринга при Владимир.

Двамата започнаха да си разменят обиди на висок тон, а Влад се подсмихваше, без да се подава на провокацията. Съвсем навреме в залата се появи и бившият световен шампион Майкъл Мурър, който потуши назряващия скандал.

"След като го пребия ще го наема за мой спаринг партньор", закани се 42-годишният Бригс. "Видях страх в неговите очи. Ако не беше Майкъл Мурър, щях да го нокаутирам", скандализира американецът, който загуби последния си професионален мач от по-големия Кличко - Виталий, през 2010 г.

След тренировката си Владимир похвали Кобрата: "Пулев е един от най-силните боксьори в тежка категория. Той няма нито една загуба и съм сигурен, че нашият мач ще бъде интересен".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай