"Супергероят" Майк Тайсън помогнал на катастрофирал моторист

"Супергероят" Майк Тайсън помогнал на катастрофирал моторист  | StandartNews.com

Лас Вегас. Майк Тайсън е популярен по света със своята агресивност и меко казано противоречиво поведение. Бившият боксьор обаче показа и човешката си страна миналата седмица, когато спасил катастрофирал на магистралата моторист.

29-годишният Райън Чесли се движил по магистрала в Лас Вегас, когато такси го засича и той катастрофира. В един момент осъзнал, че лежи на земята, а над него му се сторило, че седи Тайсън и крещи на хората да не докосват падналия моторист.

"Той си мислел, че халюцинира. Мислил е, че се намира на друг свят", американските медии цитират адвоката на пострадалия Стивън Стъбс.

Чесли, който имал няколко счупвания и скъсани връзки, успял да извади с дясната си ръка мобилния си телефон и снимал Тайсън, който в момента, в който медиците се появили, просто изчезнал, "като някакъв супергерой", допълва Стъбс.

Асистентът на Динозавъра пък каза, че Тайсън е получил кошница с плодове и ръкописна благодарствена бележка от Чесли в края на миналата седмица.

"Благодаря ти, че се погрижи за мен след инцидента", се казва в бележката. "Няма как човек да се чувства в по-голяма сигурност, когато Майк Тайсън казва на хората да не го докосват", пише още Чесли.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай