17:08 ч.

23.08.13

1 мин.

2338

0

0

Благоевград вече има игрище за плажен волейбол

от Владимир Симеонов |

Благоевград вече има игрище за плажен волейбол
Снимка: Стандарт

Благоевград. Новото игрище за плажен волейбол в двора на Спортен комплекс "Пирин" e най–новото съоръжение от спортната инфраструктура на Благоевград. То е напълно готово и вече събира първите почитатели на популярния спорт.


Изграждането и проектирането му отне около два месеца. Теренът е на открито и има стандартни размери – 16 на 8 метра. Спортната площадка е покрита с пясък, като е монтирана и професионална мрежа за волейбол.


Проектът за изграждането на новото спортно съоръжение е разработен от звено „Спортни имоти" в община Благоевград.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент