„Верея“ ще бъдат сини и жълто-бели

„Верея“ ще бъдат сини и жълто-бели | StandartNews.com

Син с бели кантове – това е цветът на официалния екип на втория старозагорски отбор при майсторите „Верея", резервният екип е в жълто и бяло. Новите екипи бяха представени официално днес в старозагорски магазин. Компанията за пръв ще облича ще облича отбор от професионалната лига. Сред демонстрантите на новите облекла бе и бившият плеймейкър на Берое – бразилецът Елиаш да Силва, който ще бъде и капитан на тима.

„В момента разполагаме със 17 полеви играчи и трима врататари, но селекцията не е приключила окончателно", обяви селекционерът на „Верея" Александър Томаш. Той обяви за пореден път се зарече, че няма да се вземат футболисти на килограм, а ще се търсят играчи с качества и характер. „Искаме Верея да бъде като едно семейство, бояк колектив, готов да воюва за победата всеки мач", добави селекционерът. Засега в състава има четирима бивши беройци – Елиаш, Владимир Зафиров, Мартин Енчев и Педро Еуженио, който ощуе нямал договор. „Не съм хората, които бият фанфари, готвим се за война, но се надяваме на мир", заяви Томаш по повод градското дерби с Берое, което е още в третия кръг.

След двата лагера в Банско и Смолян, футболистите на "Верея" ще играят още няколко контроли до старта на шампионата. Първият мач е в сряда срещу втородивизионния „Ботев" /Гълъбово", следващия е идния понеделник на терена на „Царско село" с изарелския Апоел" и на 23 юли е последната контрола с Несебър в моркския град.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай