Топузаков: Не съм доволен от това, което показахме

Топузаков: Не съм доволен от това, което показахме | StandartNews.com

София. "Труден мач и измъчена победа, не съм доволен от това което показахме като стил на игра, агресия, тактическа дисциплина, в атака бяхме мудни и разгадаеми, нямаше острота, прибързвахме в предпоследния пас. За мач на "Герена" създадохме много малко положения". Това бе коментарът на наставника на „Левски" Елин Топузаков след като сините постигнаха трети пореден успех.

"Най-важното е победата и това че не допуснахме гол. Има още какво да се очаква от футболистите. Победата беше жизненоважна в борбата за място в Европа", обясни той.

"Не деля мача на две полувремена, за мен беше излючително неприятно, че почивахме в предния кръг. С лагера в Правец се опитахме да поддържаме нивото от преди паузата, но само с тренировки не става. Бяхме подредени в мача, но трябва да сме по-агресивни, да играем по-атакуващо", продължи треньорът на „Левски".

Топузаков заяви, че мачът на „Левски" в Разград ще е от особено значение, защото се играе мач за мач. И продължи с думите: " Всяка точка е важна. Всичко си зависи от нас има още точки да се разделят между отборите. „Левски" не може да си прави сметки. Гаджев го смених рано, тъй като имаше болки. На никого не съм спестил мястото на терена. Туре имаше вирус и отпадна от групата. Който се чувства на 100 % той ще играе, това го заявих, още когато поех функциите на старши треньор".

Треньорът коментира завръщането на Гонзо. "С Батков коментираме сегашната ситуация, в края на сезона ще се стараем да бъдем възможно най-напред в класирането"

"Не съм се скарал на Божинов, имаше положение за удобния му ляв крак трябваше да стреля, а не да комбинира с Бастос. Казах му моята гледна точка. Левски се бори докрай, така правят и нашите фенове, които ни подкрепяха и днес. Левски ще продължи да се бори до край, в края на сезона ще видим къде сме", каза още треньорът.

"Докато има теоретичен шанс за място в Лига Европа за мен и за отбора ще се борим. Ако футболистите дадат максимума от себе си, в част от мачовете трябва да имаме и шанс. Ще се борим за място в Европа, „Левски" винаги трябва да се бори за върха. Дори място в Европа ще ме направи доволен, но не и щастлив. Играта на защитата е задължение на 11 играчи, при нас липсваше това. Аз като бивш защитник, съм казвал, че трябва да не допускаме гол, но да играем атакуващо", завърши Топузаков.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай