Пожалиха ЦСКА, не и Враца

Венци Морския в акция

Пожалиха ЦСКА, не и Враца | StandartNews.com

БФС не се трогна от призивите на "Левски" и не наказа ЦСКА за расизъм. Вероятно делегатът не е забелязал знамето със свастика сред факлите на сектор "Г" при загубата 0:1 от "Локо". Нищо чудно обаче Дисципа да се самосезира допълнително.

Яко го отнесе "Ботев" (Враца). Тимът от "Б" група бе лишен от домакинство за два мача и имуществена санкция в размер на 5000 лева. Причината е „увреждане на МПС на длъжностно лице" при равенството 0:0 с "Пирин" (Разлог). Освен това футболистите на врачани Румен Рангелов и Дарко Савич са със спрени права.

"Ботев" ще трябва да заяви трети стадион за мачовете си срещу "Локомотив" (Горна Оряховица) и "Раковски", който обаче се отказа от участие във втория ешелон. Врачани провеждаха домакинствата си в Мездра заради ремонт на клубното съоръжение във Враца.

Фенове нападнаха съдиите след мача срещу "Пирин" с претенциите, че нарочно са ги порязали, за да изпаднат във "В" група за сметка на конкурент. Удар срещу автомобила на реферите нанесе прочутият фен Венци Морския, който беше осъден от местния съд с глоба 200 лева.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай