Полицаи спасяват шеф на "Лудогорец" (ОБЗОР)

Полицаи спасяват шеф на "Лудогорец" (ОБЗОР) | StandartNews.com

Агитката на "Ботев" налита и на свои след 1:3

Грозни сцени се разиграха при загубата на "Ботев" с 1:3 от "Лудогорец" у дома. Феновете на "канарчетата" пощуряха и погнаха свои и чужди. Първо мъж пробва да нахлуе на терена, за да търси саморазправа с "орлите". Синът му реши да го последва. Двамата бяха задържани навреме от охранителите и изведени навън, въпреки че буйстваха. След това дойде ред на Костадин Видолов и Асен Караславов да го отнесат. Запалянковците захапаха бившият халф на "канарите" още на почивката и му търсеха сметка за решението да бъде изваден от групата Иван Цветков. "Коце, махай се, ходи си гледай бизнеса с брат си. И без това не идваш на тренировките", скочиха "бултрасите". Караславов тръгна да го защитава и по чудо не отнесе шамари.

Още по-страшно бе около Ангел Петричев. Изпълнителният директор на "Лудогорец" цял мач бе мишена на обиди. Феновете дори искаха атакуват ложата заради него, но се спряха, след като пред Петричев бяха седнали две дами - съдийките Камена Георгиева и Калина Манева. Нещата обаче загрубяха след загубата на "канарчетата". Директорът бе блокиран за около 45 минути от тълпа фенове. Наложи да бъдат викани подкрепления на полицията и по-късно той бе изкаран от базата в Коматево с ескорт. Не помогна това, че преди срещата Петричев дари 40 лв за благотворителна кауза на "жълто-черните". "Няма мини криза, но тази победа ни носи спокойствие. Лошото е, че играем навън постоянно, което дава някакво предимство на домакините. Имат публика, която ги подкрепя, има заряд, но това е добре за футбола", заяви треньорът Георги Дерменджиев.

Шефовете привикват Цветков

и Петър Пенчев. Ръководството на "Ботев" ще се опита да сдобри двамата. Ветеранът обяви бойкот на мача с "Лудогорец" след скандал с треньора. Благоевградчанинът побеснял, след като Пенчев обяснил, че ще трябва да търка пейката, ако не желае да е крило. Опитният футболист му теглил една и му казал сам да си играе каквото иска. После си събрал багажа и напуснал базата в Коматево. "Можеше да помогне, но сам не пожела", обяви днес Пенчев.

Авер помля колата на национал

Крилото на "Лудогорец" Михаил Александров получи неприятен сюрприз преди мача с "Ботев". Новата му кола "Порше Кайен" бе потрошена, обяви агенция "ПИК". Кашата забърка негов приятел, на който Александров дал да кара скъпото возило. Той смачка предницата му, след като се вряза в жълта "Дачия". Инцидентът стана на околовръстното на София край разклона за Панчарево. Приятелят на Мишо остана без книжка, след като властите установиха, че той е предизвикал катастрофата като е минал на червено. Освен това колата на Александров била още с чужди номера и без застраховка.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай