Националите уговориха контрола в Турция

Националите уговориха контрола в Турция | StandartNews.com

Футболните национали ще играят контрола с клубен тим в началото на февруари в Турция. Това обяви селекционерът на държавния тим Петър Хубчев. Точно по това време няма официална дата на ФИФА и БФС търси вариант с клубен тим, който е на лагер там.

"Има вариант, много трудно ще бъде направен обаче. Излизам от точно такова съвещание в БФС, с идея да направим контрола в началото на февруари. Няма официална дата за тези контрола и ще бъде на базата на добрата воля на треньорите - много трудно някой се съглласява да пусне футболист за 5-6 дни", заяви Хубчев.

Селекционерът разкри, че с екипа му следят всякакви футболисти, и такива, които играят в първенства, които досега не са викани, но са българи и по тяхна информация добре се представят.

Хубчев бе гост на церемонията по поставянето на нова камбана в "Международния парк на децата от света" в София, дарена от фенклуба на "Базел". В края на тържеството Хубчев подари фланелки на националния отбор със своя подпис на представителя на феновете на "Базел" Андре Фросард и на швейцарския посланик Денис Кнобел.

Децата от музикалния хор на Италианския лицей получиха футболни топки и автографи от селекционера.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Автор Спорт
Коментирай