Младок спаси "Ботев" в гостуването на "Лаута"

Младок спаси "Ботев" в гостуването на "Лаута" | StandartNews.com

Десант на парашути забави втората част на първата битка между "Локо" и "Ботев" в турнира за купата на България. Срещата завърши 1:1, след като в добавеното време Александър Колев изравни. Преди това "черно-белите" се виждаха победители. Мартин Камбуров се разписа в 44-ата минута. Така и 0:0 стига на "канарчетата" на реванша на 3 декември в Коматево.

Атаката с играчките бе предприета от ултрасите на домакините от "Лаута", които забавиха старта на второто полувреме. Освен това агитката на "Локо" тормози и с лазери играчите на "канарчетата". Тази на "Ботев" пък се отказа от хореографията. Причината за това стана инцидент с активист часове преди дербито. Запалянкото е пострадал при изготвянето на бомба и е в тежко състояние в болница. Дербито започна с напрежение за билети, след като "Локомотив" сви номер със специален режим да влизане на стадиона, за да не се допуснат хора с фалшификати. Както е известно, "черно-белите" обявиха квота от 600 пропуска за гостите. Последните се ядосаха, но домакините клекнаха и избегнаха напрежението. Феновете на "Локо" обаче не пропуснаха да се изгаврят с Велислав Вуцов. Листовки с колажи на треньора, изобразен като овца, заляха "Лаута".
Иначе Мартин Камбуров четвърти мач поред бе основна фигура за "Локо". След като наказа "Литекс", "Левски" и "Славия", сега той се отчете и с попадение срещу "Ботев". Голмайсторът нанесе своя удар в 44-ата минута. Тогава той препарира Адам Стаховяк с удар от фаул. Преди това Балтанов изби с глава от голлинията удар на Дани Кики.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай