"Лудогорец" стъпи накриво в "Надежда"

"Лудогорец" стъпи накриво в "Надежда" | StandartNews.com

Шампионите продадоха 4 хиляди билета за "Стяуа"

"Лудогорец" извъртя 2:2 с "Локо" (Сф) като гост пред очите на собственика си Кирил Домусчиев.

В квартал "Надежда" "орлите" почнаха уверено и поведоха след страхотна тупалка на Анисе от 20 м. После обаче помислиха, че са си свършили работата и сякаш насочиха мислите към предстоящата битка в ШЛ със "Стяуа". Столичните "железничари" възстановиха равенството с уникален гол на Елтон. Той разстреля Чворович с бомба от 35 метра. Веднага след полувремето Том бе най-съобразителен и заби второ попадение за "Локо" (Сф). В средата на втората част разградчани останаха с 10 души. Втори жълт и респективно - червен, бе показан на Шоко. В 83-ата минута Анисе се превърна в герой с втория си гол от далечна дистанция.

Иначе днес "орлите" продадоха над 4 хиляди билета за мача със "Стяуа" в сряда. На касите в Разград и София имаше най-много желаещи да се снабдят с ценните хартийки.

За разлика от съименника си от столицата пловдивското "Локо" нямаше ден вчера и дерайлира. "Смърфовете" загубиха с 0:3 визитата си на "Черно море". Любопитното е, че за "моряците" се разписаха все бивши играчи на "Локо" (Пд) - Симеон Райков (на два пъти) и Георги Божилов. Така дебютът на новия наставник Никола Спасов на "Тича" се оказа успешен.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай