"Лудогорец" с трети пореден успех, би "канарчетата"

"Лудогорец" с трети пореден успех, би "канарчетата"  | StandartNews.com

Подигравали Костов, че бъркал имената на "канарчетата"

"Лудогорец" включи на скорост и постигна трета поредна победа в "А" група. Шампионите биха леко 1:0 като гости "Ботев", а резултатът можеше и да е по-изразителен. Голът за разградчани вкара Клаудиу Кешеру. Това бе деветото му попадение от началото на сезона и едно го дели от Данило Асприля. Кешеру можеше и вече да го е задминал в класацията на голмайсторите, но направи някои страхотни пропуски. Марселиньо, Вандерсон и Кафу също не можаха реализират в Коматево.

Треньорът на "орлите" Георги Дерменджиев алармира, че тези 3 победи не трябва да успокояват отбора. "Има още много неща върху, които трябва да работим. Имаме един разумен контрол на топката, което по принцип искам", коментира Дерменджиев. Той разкри, че Георги Терзиев е бил готов за игра, но в последния момент се почувствал зле и се наложило Александър Александров да влезе. Колегата му Николай Костов пък се вдъхнови от "Лудогорец".

"Ще използвам техният образец. За мен лично това е модел, който искам да създам в "Ботев", но с повече български футболисти", сподели Костов.

"Има дух и колектив в Ботев, това е почвата, върху която стъпваме. Имаше адекватно противодействие срещу нашите нападатели, затова не успяхме да създадем много положения. Даже ми се подиграват още, защото бъркам имената на футболистите, но имаме база и след няколко години ще имаме построен стадион. През това време ще правим отбор, който да радва феновете", каза още Костов.

Дерменджиев ни помогна много

похвали го звездата на "Лудогорец" Клаудиу Кешеру. "Той е основната причина да печелим трети пореден мач. При него се чувстваме добре, особено по време на тренировките. В последните два двубоя ще покажем добра игра, тъй като вярвам, че ще се чувстваме отлично физически и психически", заяви голмайсторът на "орлите."

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай