„Лудогорец” пуска на игрището си децата от Лудогорието

„Лудогорец” пуска на игрището си децата от Лудогорието | StandartNews.com

Свободният достъп за тренировки е част от социалния проект на клуба „Футбол за всички"

„Лудогорец" отваря вратите на игрищата си за всички деца от Лудогорието, които искат да тренират футбол, съобщиха от пресклуба на отбора шампион.

Към участието в детско юношеската школа на клуба има огромен интерес и броят на децата, които желаят да влязат в подготвителните групи на отбора постоянно расте. Съставът на състезателните групи обаче се определя след кастинг и селекция. За да могат всички деца, които желаят да тренират футбол да играят организирано, клубът на Кирил Домусчиев започва кампания под надслова „Футбол за всички". В рамките на проекта, който има социална насоченост, желаещите да тренират малчугани ще бъдат допуснати да тренират на игрищата на „Лудогорец" два пъти седмично.

Сформирането на групите без ограничения във възрастта стартира на 4 май в 16 часа. Същият ден ще се проведе и първата тренировка с участието на треньори от детско юношеската школа на отбора шампион. Заниманията ще се провеждат на терените в спортен център „Лудогорец" и на игрището на завод „Балканфарма" в Разград.

Първият етап на проекта „Футбол за всички" ще обхване деца от Лудогорието, но в бъдеще форматът за участие ще бъде разширен , уточниха от клубната управа.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай