"Левски" задържа и Аймен Белаид

"Левски" задържа и Аймен Белаид | StandartNews.com

Господ ще ни помогне на "Герена", сигурен е Венци

"Левски" ще задържи още един от основните си играчи - Аймен Белаид. Тунизиецът има сериозна оферта от Шотландия и дори се говори, че я е приел, но най-вероятно ще отложи раздялата със "сините" за лятото. В понеделник защитникът ще седне на масата за преговори с шефовете от "Герена". Малко след него пък нов договор със столичани ще подпише Роман Прохазка. "Харесвам Георги Терзиев, но той има договор с "Лудогорец", обяви в навечерието на дербито със "Славия" Георги Иванов. Той обяви, че ЦСКА трябва да запази своята идентичност, а не да се приеме друг отбор, който ще носи това име. "Ако ние бяхме в тази ситуация, щяхме да сме в "А" окръжна", отсече Гонзо, който в момента търси усилено нов централен нападател. Ситуацията е трудна, защото на чужденците не им се рита в България.

"Проблем ни е късата резервна скамейка. Не е хубаво като трябва да правим промени в защита. Особено централната двойка. Дано това да не се отрази на играта", заяви пък треньорът Стойчо Стоев. "Физически ще издържим, но нямаме много възможност за ротации в състава за мачовете докрая. Важното е да се задържим на върха, защото и другите искат да са там", допълни спецът.

Босът на "Славия" Венци Стефанов пък е убеден, че отборът ще вземе нещо от "Герена". "Не искам да говоря преди мача. Ще кажа само това - нека момчетата да се раздадат, пък Господ ще ни помогне. Време е "Левски" да загубят от нас отново", допълни Венци пред "Стандарт". Стефанов днес навърши 66 години и си пожела отборът да му направи подарък като вземе победата срещу "Левски".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай