"Левски" огладня, погледна и титлата

"Левски" огладня, погледна и титлата | StandartNews.com

Сектор "Б" иска наказание за капитана на "Лудогорец"

Апетитът идва с яденето, а в "Левски" настъпи вълчи глад за титла, след като жертва на "Герена" падна "Лудогорец". Успехът 3:2 срещу шампиона върна усмивките и в съблекалнята, и на трибуните. "Апетитът идва с яденето. Имаме конкретна цел да влезем в тройката и купата. Единството, което трябва да направим, е да задължим нивото от този мач. Не се знае какво още ще се случи", намекна лидерът Влади Гаджев.

"Може би направих грешка с назначаването на Мурсия. Ако бях аз треньор от началото, може би щяхме да сме лидер сега. Искам ми се Херо да дойде от зимата и да доразвие отбора, и да имаме успехи в Европа", допълни спортният шеф Георги Иванов. Гонзо, който би "Лудогорец" и с "Черно море", упрекна съдията Георги Кабаков за свирената дузпа в полза на гостите. Тай нарече колектива уникален и припомни свои стари думи, че "Левски" ще има проблеми в началото на сезона. Гонзо и Херо се чуват през ден, като бургазлията работи върху попълнения от чужбина.

Сектор "Б" оцени мъжката игра на "сините" и днес пусна специална декларация в знак на благодарност. В нея публиката обаче поиска наказание по запис за капитана на "Лудогорец" Светослав Дяков. Камера улови как националът се изхрачва грозно в лицето на съперник. Агитката размаха пръст и на Козмин Моци, който при вкараната дузпа се обърна към сектор "Б" и направи "ушички".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай