"Левски" иска две реферски глави

"Левски" иска две реферски глави | StandartNews.com

Имаме доста претенции, обяви Гонзо след 0:2 в Разград

"Левски" настоява БФС да накаже Ивайло Стоянов и Крум Стоилов. "Сините" за пръв път от доста време нарушиха толерантността си към съдиите и пуснаха официална жалба след загубата с 0:2 от "Лудогорец". Столичани претендират, че Стоянов е спестил червени картони на Моци и Дяков. Освен това двамата с Крум Стоилов имат вина за най-спорната ситуацията в срещата в 43 минута на първото полувреме. Тогава реферите отсъдиха спорна засада и не позволиха на Махмудов да излезе сам срещу Владо Стоянов. Доста коментари предизвика и нарушението, което Сватбата даде, а Марселиньо превърна в гола.

"Ощетиха ни. Засада нямаше", скочи спортният директор Георги Иванов след срещата. "Играхме добре, не дадохме и много пространства на "Лудогорец". След гола те се успокоиха и показаха истинската си класа. Нямахме много смени, за да заменим изморените, но сме доволни от начина, по който отборът се държа чисто тактически. Младите момчета показаха хубави неща. Очаквам "Левски" да стане по-добър, защото четири основни играчи ги няма в момента", каза той след двубоя от третия кръг.

Гонзо обаче не успя да се похвали с развръзка около привличането на нови играчи. "Водим преговор, но положението в самата държава е такова, че футболистите не искат да идват. Напълно съм спокоен и мисля, че "Левски" има бъдеще с тези играчи. Първенството тепърва започва и не бива да избързваме, защото ултиматумите водят до грешки. Когато намерим точните хора, тогава ще ги вземем", завърши Георги Иванов.

Стойчо: Свалете розовите очила

Не можем да говорим за титли, трябва да сме с розови очила, обяви треньорът на "Левски" Стойчо Стоев след мача в Разград. "По-добре да направим отбор за следващата година, отколкото средняшки. Трудно е, още не сме окомплектовани. Липсват хора в атака, както и крила. Дано да уредим един от двамата нападатели за следващата среща. Виждате какъв е бюджета на "Лудогорец", а ние не можем да вземем футболист за 6 000 евро. Момчетата се стараят. Не искам да принизя добрите им прояви. Освен това двама играха с болки - Белаид и Костадинов", каза още Стоев.

Румънец финтира шампионите

Клаудиу Кешеру може да извърти номер на "Лудогорец", стана ясно вчера. Според медиите в родината му той води преговори със "Стяуа" зад гърба на "орлите". Родният шампион е уговорил шефовете на сегашния му клуб "Ал Гарафа" да го пуснат в Европа. Кешеру обаче не искал в Разград, а в Букурещ. Завръщането му там обаче щяла да стане факт само при добър резултат в реванша с "Партизан". Затова Кешеру продължавал да увърта и да не бърза да дойде в България. "Правим отбор, който следващата година да покорим Шампионската лига", заяви след победата на "Левски" Бруно Рибейро.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай