Консервират стадион "Ботев" за зимен сън

Консервират стадион "Ботев" за зимен сън | StandartNews.com

След месеците затишие около стадион "Христо Ботев" в Пловдив най-после има раздвижване. Ръководството на "канарчетата" съобщиха, че до дни започва укрепването на сектор "А" на Колежа. П

редстои да бъдат укрепени подпорните стени, да се затвори дупката на това място и да се укрепи плочата. На строителен език това се нарича "консервиране" на обекта. Той се подготвя да посрещне обезопасен предстоящите есенни и зимни месеци, разясниха експерти. На този етап не се предвижда продължаването на строителството на обекта. Иначе "Стандарт" разбра, че каращият проби в "Ботев" французин Кени Жиле е с минимални шансове да подпише. На първото си занимание с "жълто-черните" е бил в отчайваща физическа форма. Вчера той получи двоен поправителен по време на двете тренировки, назначени от Вили Вуцов за деня.

"Канарите" пускат на търг фланелките

с които играха срещу "Лудогорец"(1:2). Той ще се състои в конферентната зала на базата на "Ботев" в Коматево - в четвъртък от 18,30 часа. "Бултрасите" ще имат възможност да наддават за автентичните екипи на любимите си футболисти от начална цена 50 лева. Събраните от търга средства ще бъдат вложени в организацията на Ден на отворените врати, по време на който деца от пловдивски училища ще могат да разгледат отблизо тренировъчния център на клуба.


Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай