Коко: В "Локо" вземат колкото сервитьори

Коко: В "Локо" вземат колкото сервитьори | StandartNews.com

Просят от пенсионери, ядосва се бившият шеф

Обидно е гранд като "Локомотив" да има фонд работна заплата от 35 000 лв., скочи бившият собственик на тима Коко Динев в интервю за "livesport.bg" и "Гонг". "Извинете, но близо толкова ми излизат заплатите в "Кошарите", които развивам в момента", продължи бизнесменът.

Според него феновете не могат да се справят с издръжката на футболен клуб и това се вижда ясно на "Лаута". "Нали щяха да дадат бъдеще? Отборът трябва да се издържа сам, ако наистина са такива заплатите, с парите от телевизионни права и приходи от билети. Защо тогава продължават да просят от останалите фенове и пенсионери. Обидно е на дербито с "Ботев" да не напълнят стадиона. Явно не им вярват. Чакат пари от играчи, които аз съм довел и продал. Те какво вложиха? Същото се случва и на другите места, където феновете искат акциите", изля се Динев.

Собственикът на "Кошарите" разкри, че простил 1,3 млн. на "черно-белите". "Освен това им покрих над 400 000 лв стари задължения към НАП по мое време. Построих изкуствен терен. Направих ремонти по стадиона. Сега ми е болно, че той и отбора са в такъв вид", завърши Динев.

Коко бе категоричен, че не е търсен за помощ от "Лаута", а и няма намерение скоро отново да се занимава с футбол.

Бащата размисли и се върна на "Лаута"

Феновете на "Локо" (Пд) имаха повод да отдъхнат поне за малко във вторник. Любимецът им Христо Колев промени решението си и се върна начело на тима. В понеделник вечерта той хвърли оставка преди събранието на феновете.

"Нищо от това, което искахме, не е изпълнено, но сме тук и ще продължим да тренираме и да играем", обяви лидерът на "черно-белите" Мартин Камбуров за plovdivderby.com.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай