Чистка блокира спасението на ЦСКА

Чистка блокира спасението на ЦСКА | StandartNews.com

Пребиха фен заради защита на новото дружество

Чистка на футболисти ще превърне в химера оздравяването на ЦСКА. Сегашното дружество има забрана за трансфери и няма как да бъде спасено, ако остане без нужния брой играчи за лицензирането.

Сред ненужните се оказа и Костадин Хазуров, въпреки че се скъса да вкарва. Нападателят обяви, че се разделя с "армейците" след победа 6:1 над "Миньор" във "Фейсбук", но по-късно "Блиц" разкри, че това не е по негово желание. Стоян Колев сложи край на кариерата си, а вратата по-рано бе посочена на Николай Дичев и Александър Александров. Бройката се увеличи с Александър Бранеков, чакат се и други. А Николай Цветков - Демона, Милен Кикарин и Васко Попов са научили, че ще бъдат пратени в дубъла на новото дружество.

Днес стана ясно и откъде дошла поредната жалба срещу хибрида. Неин автор е Пауло Асис Виейра, който е адвокат на Тангариня и Нелсон Антонио. Двамата осъдиха "червените" за 520 000 евро. Заради това бяха спрени трансферите на "Българска армия". "Никой не се е свързал с мен. Всички знаем, че г-н Ганчев никога не е имал намерение нито да оздрави клуба, нито да изплати задълженията му към кредиторите. Колкото до г-н Божков - съществуваше някаква възможност за разговор с него, но той така и не се състоя", твърди той и ще търси правата си във ФИФА и УЕФА.

В същото време се разигра и грозна сцена. Един от привържениците на "армейците", които защитават позицията на Гриша Ганчев, бе пребит от трима маскирани. Никола Дарпатов е бил издебнат пред дома си и се озова в "Пирогов". За негов късмет се е отървал без счупвания.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай