Босненец клекна пред "Ботев" (Пд)

Босненец клекна пред "Ботев" (Пд) | StandartNews.com

Халфът Горан Галешич е на крачка от договор с "Ботев", твърди PlovdivDerby.com. Босненецът е склонил да намали личните си условия, което задоволява пловдивчани.

През миналото лято той бе пред трансфер в ЦСКА, но сделката така и не се получи.

"Тук ме приеха много добре, чувствам "Ботев" като свой дом. Срещнах стари приятели и нови на високо ниво. Надявам се да се появя в игра още в неделя, за да усетя атмосферата, но това ще прецени Велислав Вуцов", заяви Момчил Цветанов, който бе представен днес.

Адам Стаховяк пък най-после склони да си тръгне, след като стана ненужен под тепетата.

Не сме рендета, жалва се Матушев

В Дупница не показаха картон само на мен и помощниците ми, ядоса се треньорът на "Локо" (Пд) Неделчо Матушев преди гостуването на "Черно море".

"Не сме груб отбор, който само рита. Неприятно е, че ни се натрупаха доста картони. В Дупница два бяха доста пресилени. Говорим след всеки мач с играчите да се пазят", продължи той. Матушев обяви, че "черно-белите" ще опитат да вгорчат повторния дебют на Никола Спасов във Варна.

Габровец ще свири в Ловеч

сблъсъка между "Литекс" и "Левски". БФС определи за мача спеца по дербита Георги Йорданов. Останалите съдийски наряди: ЦСКА - "Марек" (А. Ангелов), "Локо" (Сф) - "Лудогорец" (Н. Попов), "Черно море" - "Локомотив" (Пд) (Ст. Павлов), "Берое" - "Хасково" (Др. Драганов), "Ботев" - "Славия" (Ив. Стоянов).

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай