23:20 ч.

10.05.16

1 мин.

8269

2

0

Симеон Варчев: Забравиха ме заради паркинсона

от Стандарт |

Симеон Варчев: Забравиха ме заради паркинсона
Снимка: bgbasket.com

Забравиха ме заради паркинсона обяви легендарният баскетболен треньор Симеон Варчев, пред БТВ. Както е известно той от години носи тази болест.


"Малко трудно стигнаха лекарите до диагнозата Паркинсон. Първоначално бяха болки в лактите и ръцете. Годините минаваха и тези трептения се засилиха. Едно от изследванията показа, че болестта на Паркинсон при мен е на долните ми крайници. По едно време беше сериозно треперене, дори подскачане. Беше трудно и тежко", разказа Варчев.


"Слава богу до депресия не съм стигал. Промени се обаче поведението и отношението на хората към мен. След като започнах да треперя и да подскачам, телевизията вече не се интересуваше от мен, защото беше грозно, аз не можех да се гледам. Благодарение на академик Миланов вече не подскачам", добави той.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Потребител · 12:52 · 20.06.2016
Човек не трябва да си прави илюзии за 2 неща в живота:
1во че, ако направи лошо ще остане скрито.
2 ро че, ако направи добро ще бъде запомнено.
Така ,че горе главата Варчев. Нито си първия, нито ще си последния забравен след болест.
Потребител · 02:34 · 11.05.2016
ЧОВЕЧЕ - ЖАЛКО АКО СИ МИСЛЕЛ , ЧЕ НЯКОЙ ЩЕ ТЕ ПОМНИ С НЕЩО. ЯВНО ЕГОТО ТИ Е БИЛО СИЛНО
Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент