16:15 ч.

25.09.17

2 мин.

0

0

0

Цветанов се надява Враца да ни дари с шампиони в атлетиката

от редактор |

Цветанов се надява Враца да ни дари с шампиони в атлетиката

Председателят на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов се включи в откриването на Европейската седмица на спорта във Враца. Близо 150 ученици в три отделни възрастови групи премериха сили в организираните щафетни игри. Откриването се състоя на спортен комплекс „Христо Ботев" – Враца и на него присъстваха още Ваня Колева, заместник-министър на младежта и спорта, кметът на община Враца Калин Каменов, областният координатор и народен представител инж. Петя Аврамова и общинският ръководител и областен управител Малина Николова.


Правителството пое ангажимент да изгради образователна спортна инфраструктура, която ще даде допълнителна сила и масовост на спорта. В изградените физкултурни съоръжения децата ще могат да тренират спорт професионално. Закритата лекоатлетическа писта във Враца е изключително подходяща за подготовка. Разбира се, всяка една нова придобивка е добре приета. Затова приветствам кмета и народните представители за техните усилия във Враца да се случват подобни добри неща, заяви Цветанов пред деца, родители и гости на събитието. Той посочи, че всички могат да се възползват както от Европейската солидарност, така и от новите 624 милиона, които ще бъдат вложени в образователната инфраструктура и спортните съоръжения.


Цветанов поздрави треньорите и участниците в щафетните ученически игри и изрази увереност, че съвременните треньорски програми ще изградят бъдещите световни и олимпийски шампиони. „България се гордее със своите шампиони и те са пример за идващите след тях", допълни още той.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент