Цветелин Добрев: Ще продължим да работим за развитието на Елешница

Цветелин Добрев: Ще продължим да работим за развитието на Елешница | StandartNews.com

Ще продължим да работим за развитието на Елешница. Това заяви кандидатът на ГЕРБ за кмет на Елешница Цветелин Добрев по време на среща с жителите на селото. На събитието присъстваха народният представител от ГЕРБ Галя Георгиева, кандидатът на ГЕРБ за кмет на Елин Пелин Вяра Вучкова и кандидатите за общински съветници от общината.
„Доказахме, че можем да работим, доказахме, че сме екип от професионалисти и че нашия труд и усилия водят до просперитет, развитие и видими резултати", заяви Цветелин Добрев. Той изтъкна, че негов приоритет е работата за всеки един жител на селото.

„Сигурна съм, че Цветелин Добрев ще продължава да решава проблемите на хората", заяви кандидатът на ГЕРБ за кмет на Елин Пелин Вяра Вучкова. Тя изтъкна, че тя и екипът и ще работят, за да осигурят по-добър живот на жителите от общината. „Аз и екипът ми ще работим за по – щастливо детство на децата ни и по – достоен живот на нашите родители", подчерта Вучкова.

„Кметът се избира от местните хора - това означава, че всички ние с нашия избор определяме бъдещето на населените си места и общината си", заяви народният представител Галя Георгиева. Тя подчерта, че с работата си Цветелин Добрев е доказал, че негова основна задача е грижата за хората. „Само и единствено с неговото управление в Елешница видимите резултати ще продължат да се реализират", изтъкна Георгиева.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай