Габриел: Георги Андонов е носителят на новата надежда за Гоце Делчев

Габриел: Георги Андонов е носителят на новата надежда за Гоце Делчев  | StandartNews.com

Ръководителят на българската делегация в Групата на ЕНП в Европейския парламент и зам.-председател на Групата на ЕНП Мария Габриел даде пълна подкрепа на кандидата на ГЕРБ за кмет на с. Мосомище за следващ мандат Иван Ламбрев и кандидата за кмет на община Гоце Делчев Георги Икономов. В препълнената зала в читалището в Мосомище тя призова хората да дадат вот на доверие на опита в лицето на г-н Ламбрев и на новия заряд в лицето на г-н Андонов.

„Моята подкрепа е подкрепата на Европа. С Иван Ламбрев и Георги Андонов винаги сме гледали в една посока за доброто на гражданите. Заедно сме показали, че когато имаме смелостта да работим на местно ниво, незабравяйки националните каузи и отстоявайки европейските ценности, резултатите са видими. Ако искаме след четири години да говорим за по-висок жизнен стандарт на жителите на Мосомище и цялата община Гоце Делчев, за по-добри възможности за реализация на младите хора, за по-големи възможности за бизнеса, изборът е кандидатите на ГЕРБ. Те са пред вас и доказват, че съчетанието на мъдростта, опита и дързостта на младостта формират един силен екип, който може да доведе до желаната положителна промяна", обърна се Мария Габриел към присъстващите в залата.

Народният представител Даниела Савеклиева подчерта израстването на Георги Андонов, който въпреки младостта си, е успял да спечели доверието на институциите на национално ниво, на правителството и е допринесъл много за отпускането на средства за развитието на Гоцеделчевска община. „Както казва Георги Андонов, време е Гоце Делчев да спре да си губи времето и да уцели успеха точно в десетката с бюлетина номер 10", призова Д.Савеклиева.

Иван Ламбрев и Георги Андонов благодариха за силната подкрепа и заявиха, че имат амбицията да реализират управленската си програма още от първия ден на базата на обединението на хората.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай