Цеца Ражнатович: Животът ми е балада

Цеца Ражнатович: Животът ми е балада | StandartNews.com

От всяко изпитание излизам все по-силна, казва световноизвестната певица

Цеца Ражнатович ще възпламени многохилядна публика в "Арена Армеец" на 7 ноември. Световноизвестната сръбска певица има верни фенове у нас от десетилетия. Тя беше любезна да говори за тях в онлайн интервю.

- Госпожо Ражнатович, имате ли любима песен от репертоара си, която свързвате с нещо много важно за вас?

- Всяка песен е специална и любима по различен начин за мен. Музиката, която правя, е отражение на различни чувства, свързани с различни етапи. Повечето ми хитове са вдъхновени именно от личния ми живот. Никога не съм крила, че може би най-важната и скъпа песен е Zuto Pile. Всички знаят на кого е посветена тя.

- Ясно е, че говорите за Аркан - и винаги сте казвали, че той е любовта на живота ви, че има специално място в сърцето ви. Можете ли да обичате отново толкова силно?

- Човек може да обича истински веднъж в живота. Аз обичам само Аркан.

- Какви са качествата, които трябва да притежава автентичният мъж?

- Със сигурност истинският джентълмен трябва да умее да обича жената до себе си и да я кара да се чувства специална. Но това не е достатъчно. Той трябва да й осигури подкрепата и сигурността, от които тя се нуждае.

- Има ли мъж до вас, който ви вдъхновява?

- Бих била щастлива, ако всяка жена може да изпита това, което аз изпитвах, когато до мен беше Аркан.

Любовта ни беше наистина много силна и истинска

Тя ме вдъхновява до ден днешен и винаги ще я пазя в душата си.

- Няма как да не стане дума за домашния арест, който преживяхте, и да не ви поздравим за силата да блеснете отново на голямата сцена. На какво ви научи този период от живота ви?

- Всеки минава през различни трудности. За мен това бе поредното изпитание. Но от него излязох по-силна. Сега съм много по-силна отколкото преди.

- Казвали сте, че животът ви е изпълнен с много обрати и предизвикателства. Ако трябва да го изпеете в песен, с какво звучене би била тя?

- Никога не съм се замисляла. Може би балада, но със сигурност не тъжна.

- След всичко преживяно, как бихте описали себе си - преди 20 години и сега?

- За 20 години ми се случиха много неща - на сцената и в личния живот. Тогава бях 20-годишно момиче с всичките недостатъци на тази възраст. Днес съм съзряла жена, която е преминала през различни етапи, видяла е много. Но

най-важното е, че се чувствам щастлива

- Винаги изглеждате прекрасно - въпреки че кариерата ви изисква безсънни нощи и претоварен график. Как успявате да поддържате тази свежа визия?

- Всяка жена винаги трябва да полага грижи за себе си, особено след като мине 30-35. И не само за своята външност, но и за здравето си и състоянието на духа. Всекидневието ми е доста динамично и натоварено, но правя всичко възможно да отделям време за самата мен. Спортувам, храня се здравословно и се старая да избягвам сладкишите и тестото. Важно е не само да изглеждаш добре, но и да се чувстваш прекрасно.

- С кои стилисти работите?

- Вече повече от 10 години работя с един и същи екип - те са хората, на които разчитам и без които не мога.

- Обикновено сте неразделни с децата си - те ви придружават на почти всички ваши участия. Това лято обаче за първи път бяхте на почивка без тях. Как прекарахте?

- Чудесно, но честно да си призная те ми липсваха. Със сигурност бих се радвала повече, ако бяхме заедно. Самостоятелната ваканция не ми е била цел. Те обаче вече са по-големи и самостоятелни и невинаги моите желания съвпадат с техните.

- Кой е най-силният и трогателен спомен от ваше участие?

- Не обичам да сравнявам концертите си и да правя разлика между тях, защото хората, независимо колко на брой са те, реагират винаги емоционално. След всяко шоу запазвам специален спомен от преживяното с публиката.

- Какво бихте пожелали на нашите читатели?

- Бъдете здрави и много щастливи! Ще се радвам да се видим на концерта ми в София на 7 ноември в зала "Арена Армеец".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай