15:15 ч.

11.07.17

2 мин.

0

0

0

Теленор с промоция за смартфони Huawei

от редактор |

Теленор с промоция за смартфони Huawei

Клиентите на Теленор, които закупят смартфон Huawei P10 Plus, P10 или Р10 lite с абонаментен план от Теленор до 20 август 2017 г., ще получат специални подаръци.
Потребителите, които предпочетат Huawei P10 Plus, ще получат като подарък външна батерия 10 000 mAh с възможност за бързо зареждане. Теленор предлага Huawei P10 Plus на цена от 1129,99 лв. при плащане в брой с двугодишен договор за абонаментния план Тотал 24.99 или за 53,59 лв. на месец при лизинг с двугодишен договор за същия абонаментен план.


Клиентите, които закупят Huawei P10 в промоционалния период, ще получат като подарък супер бързо зарядно устройство за автомобил с технология Supercharge. Huawei P10 се предлага на цена от 849,99 лв. при плащане в брой с двугодишен договор за абонаментния план Тотал 24.99 или за 40,59 лв. на месец при лизинг с двугодишен договор за същия абонаментен план.
По време на промоционалния период клиентите, които закупят Huawei P10 lite, също ще получат специален подарък – селфи стик с трипод в едно. Huawei P10 lite се предлага на цена от 399,99 лв. при плащане в брой и с двугодишен договор за абонаментния план Тотал 24.99 или за 20,99 лв. на месец при лизинг с двугодишен договор за същия абонаментен план.


Предложенията за покупка на посочените устройства с подаръци са валидни за всички нови и настоящи клиенти на Теленор до 20 август 2017 г. или до изчерпване на количествата.


Информационна Агенция standartnews.com по никакъв начин не влияе на коментарите под статиите и на гласуването за тях и трие коментари само и единствено в случаите, в които не са написани на кирилица или в които сме получили оплаквания от читатели за неуместни коментари.

Условия за писане на коментари
Напиши коментар Напиши Facebook коментар КирилизирайНовините навсякъде с вас


По всяко време, където и да се намирате, не пропускайте новините и събитията, които Ви интересуват. Изтеглете удобните и лесни за използване мобилни апликации за iPhone и iPad на Стандарт.


Standartnews for iPhone Standartnews for iPad
www.standartnews.com © всички права запазени За нас Контакти Условия за ползване Редакция Интернет реклама Реклама във в-к Стандарт Абонамент