Теленор с награди от Григор Димитров

Теленор с награди от Григор Димитров | StandartNews.com

По повод официалното представяне на мобилното приложение MyTelenor Bulgaria, Теленор обявява начало на кампанията „Тенис топка с автограф от Гришо".
Всички клиенти на оператора над 18 годишна възраст, имат възможност да участват за спечелването на една от общо 30 тенис топки, подписани от Григор Димитров. Кампанията е достъпна чрез банер в раздел „Актуално" на мобилното приложение MyTelenor Bulgaria.

За да участват, желаещите трябва да инсталират последната версия на приложението на мобилните си устройства, след което да се регистрират в кампанията и да отговорят вярно и в ограничен срок на поне един от четирите въпроса, свързани с приложението, които ще бъдат зададени на 10, 18 и 26 април, както и на 3 май 2017 г.

На колкото повече въпроса отговори правилно участник, толкова по-голяма възможност има да спечели награда. Победителите в кампанията ще бъдат определени с жребий на 11 май 2017 г., а пълните правила за участие са публикувани на официалната страница на оператора www.telenor.bg.

Мобилното приложение MyTelenor Bulgaria, което беше представено официално миналата седмица, позволява на всички клиенти на оператора лесно и удобно да следят своите сметки и потребление, покупки на допълнителни пакети, заплащане на задължения и ползване на други услуги.

MyTelenor Bulgaria може да се свали безплатно, съвместимо е за мобилни устройства с операционните системи iOS и Android и може да бъде използвано от всички частни и корпоративни клиенти на абонаментните и предплатени планове на оператора.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай