Пускат Galaxy S7 до края на годината

Пускат Galaxy S7 до края на годината | StandartNews.com

Само преди около 4 месеца Samsung официално показа новия си флагман - смартфонът Galaxy S6 и версията му с огънати краища на екрана Galaxy S6 Edge. Появата на следващото поколение на устройството се очакваше да стане в началото на следващата година, но не е изключено, че южнокорейската компания е решила да промени първоначалните си планове.

Според изданието Onliner, което цитира южнокорейското Newsis, в Samsung не са много доволни от продажбите на флагманските си смартфони. На търговския успех на устройствата пречи конкуренцията от страна на американския гигант Apple, която пуска своите нови модели смартфони няколко месеца по-рано от Samsung. Поради това южнокорейската компания е преразгледала своя график и е започнала работата по създаването на Galaxy S7 два-три месеца по-рано от планираното. Тази стъпка ще позволи на Samsung да пусне следващото поколение на смартфона в края на настоящата година и съществено да намали изоставането си от Apple. Напомняме ви, че компанията от Купетрино се кани да презентира новите iPhone 6s и iPhone 6s Plus в началото на есента.

Преди няколко дни в нета се появиха информации за фаблета Galaxy S6 Edge Plus, който Samsung планира да пусне. Според различни източници, това устройство ще замени новата версия на фаблета Galaxy Note 5 с огънат екран, която компанията смяташе да пусне през септември.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай