Nokia 3310 се завръща в България в магазините на Мтел

Nokia 3310 се завръща в България в магазините на Мтел | StandartNews.com

Легендарната Nokia 3310 се завръща отново в България и ще се предлага в магазините на Мтел от 21 юни. Обновеният телефон наследява всички предимства на своя предшественик като завидна здравина и издръжлива батерия, като ги надгражда с иновативни подобрения. Nokia 3310 може да се закупи за 9.99 лева в брой с абонаментен план Мтел без граници XL.

Nokia 3310 запазва култовия дизайн на предишния модел, а също и потребителски интерфейс, като към тях добавя 2.4-инчов извит цветен дисплей с резолюция 240 x 320 пиксела. Познатата здравина този път е заключена в по-компактен размер от 115.6 x 51 x 12.8 mm и по-ниско тегло. Мтел ще предлага новото устройство в традиционния за модела тъмносин цвят.

Телефонът е подходящ за хора, които непрекъснато общуват, предлагайки до 22 часа време за разговори с едно зареждане. В допълнение батерията на Nokia 3310 може да изкара цял месец в режим на готовност само с едно зареждане.

Възроденият модел вече предлага и 2-мегапискелова камера с LED светкавица. Заклетите фенове на марката пък ще имат възможност да преоткрият емблематичната игра „Snake". Nokia 3310 ще се предлага и със слушалки, с които ще могат да слушат над 50 часа музика с едно зареждане.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай