Hyundai Genesis взе "Златен волан на AUTO BILD"

Hyundai Genesis взе "Златен волан на AUTO BILD"  | StandartNews.com

София. "Златен волан на AUTO BILD" за най-иновативен автомобил за 2014 г. Призът бе връчен на осмия ден след началото на виртуалния сериал „Създаването на Genesis в 7 дни" за сътворението на най-високотехнологичния Genesis, който предизвиква премиум сегмента, преосмисляйки понятието "Луксозен автомобил".

Според Библията сътворението на света започва с това, че Бог съвсем сам "Tвори от „нищото". Според Библията Бог създава света за шест дни, а на седмия ден си почива. Аналогично Hyundai представи сътворението на високотехнологичния автомобил на бъдещето в 7 дни.

В рамките на една седмица във Фейсбук на https://www.facebook.com/Hyundai.Bulgaria феновете на марката видяха поредица от уникални видеоклипове от създаването на Genesis. За този период профилът е посетен от над половин милион души, а клиповете са прегледани повече от 90 хил. пъти.

Ето и обзор на седемте дни:

ДЕН ПЪРВИ - ПРАВИЛАТА. ПРЕНАПИСАНИ
През първия ден Hyundai създаде уникална конструкция от високоякостна стомана, която облече с флуиден дизайн!

ДЕН ВТОРИ – СЪРЦЕ И ТРАНСМИСИЯ
През втория ден Hyundai проектира и създаде мощен двигател с изобилен въртящ момент в широк диапазон от обороти, осигуряващ незабавна и контролируема динамика с помощта на прецизна и внимателно рафинирана 8-степенна автоматична трансмисия!

ДЕН ТРЕТИ – УСТОЙЧИВО ОКАЧВАНЕ
През третия ден Hyundai създаде уникална система за задвижване на четирите колела, която контролира всички движения за оптимален баланс и сцепление!

ДЕН ЧЕТВЪРТИ – ИНТЕЛЕКТ
През четвъртия ден Hyundai създаде интелигентен сензор, който използва информацията от камерата и радара, за да реагира светкавично при внезапна опасност на пътя!

ДЕН ПЕТИ – ИНТЕЛИГЕНТНОСТ
През петия ден Hyundai създаде технологии, които в помощ на водача изследват и анализират всеки момент на пътя, за да осигурят повече комфорт и сигурност!

ДЕН ШЕСТИ – ЕМОЦИЯ
През шестия ден Hyundai създаде естествени форми, които вдъхновяват умелия и интуитивен дизайн, обгръщащ ви с всеки детайл!

ДЕН СЕДМИ – ДУША
През седмия ден Hyundai представи уникално творение с конструкция, сърце, мускули, неврони, интелигентност, емоции и душа!

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай