Двойно повече зареден кредит със стартовите пакети от Теленор

Двойно повече зареден кредит със стартовите пакети от Теленор | StandartNews.com

До края на юли 2017 г., стартовите пакети със стандартен предплатен план от Теленор ще се предлагат с двойно по-голям предварително зареден кредит. Стартовият пакет на стандартен предплатен план Теленор на цена от 8 лева, който бъде закупен и активиран до 31 юли 2017 г., вече ще предлага 6 лв. предварително зареден кредит, валиден за период от 60 дни, вместо първоначалния кредит по картата от 3 лв. Пакетът включва 100 минути за разговори към всички национални мрежи, 100 минути за разговори и 100 SMS в мобилната мрежа на Теленор, и 2000 МВ мобилен интернет трафик на максимална скорост през 4G мрежата на Теленор в България, валидни за 14 дни.

Пакетът включва още 10 GB облачно пространство за съхранение на снимки и видео чрез приложението Capture. Всички национални минути и МВ, включени в пакета, могат да бъдат ползвани и в роуминг в Зона ЕС.

Предложението за двойно по-голям предварително включен кредит важи и за стартовия пакет за стандартен предплатен план на Теленор на цена от 6 лв. Този пакет предлага също 100 минути към мобилните номера от мрежата на Теленор, 1000 МВ на максимална скорост, включително и през 4G мрежата на оператора, валидни за 14 дни, както и 10 GB пространство за съхранение на снимки и видео чрез Capture.

Теленор напомня, че потребителите с повече от 10 карти за предплатени телефонни услуги могат да заявят до 30 юни 2017 г., кои телефонни номера ще продължат да ползват, в магазин от търговската мрежа на оператора или клон на
Български пощи ЕАД. Собствениците на предплатени карти могат също така да ги прехвърлят на други лица или да се възползват от абонаментните планове на Теленор. В случай че потребителите на над 10 предплатени карти за гласови услуги не са се възползвали от някоя от възможностите до 30 юни, Теленор ще деактивира телефонните им номера в изпълнение на изискванията на Закона за противодействие на тероризма.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай