Славков проспа Гала

Малък Тошко победи в поредното състезание между брадърите, а след това изчезна от фокуса на камерите

Славков проспа Гала | StandartNews.com

Викали екип на Спешна помощ заради плейбоя

Тодор Славков бе неоткриваем след нощта на голямата победа в "Биг брадър ол старс". Екип на Спешна помощ едва го е свестил след финала, пишат в ПИК. Внукът на Тато буквално рухнал заради огромното количество изпит алкохол още от следобеда, както и от емоциите в студиото на Ники Кънчев, когато всички съквартиранти се метнаха на врата му, за да му честитят победата. Малък Тошко едва се държал на краката си и се наложило медиците от частната линейката, която по традиция чака край Къщата в Нови Хан, да му бият инжекция, за да го свестят. Славков бе чутовно пиян - това стана ясно и за зрителите пред малките екрани, и за тези, които на живо по време на финала видяха как за по-малко от час плейбоят изгълта повече от бутилка и половина шампанско. Тошко надигаше чаша след чаша, въпреки опитите на Катето Евро да го спре. И накрая съвсем загуби представа за случващото се.

"Рухна съвсем, когато обявиха, че е победител. Не искаше да излиза от Къщата. Наложи се спешно да пуснем рекламен блок, за да успеят момчетата от екипа да го изкарат и да влезе в студиото на Ники", цитират от ПИК свои източници в предаването. Победителят отсвири Гала и коментаторите в студиото й - Кристина Патрашкова, Маги Желязкова и Антон Стефанов. Водещата и гостите бяха разочаровани. Те се обединиха около хипотезата, че Славков липсва вследствие на солидна почерпка.
"То си беше ясно, че ще стане така", заяви Патрашкова и допълни, че алкохолът е основният проблем на наследника на Тато. "Не говори така. Тошко е много як. Той е честен човек, който не участваше в схеми", защити го Антон Стефанов. "Да, той наистина е честен. Може да е емоционален, експанзивен, но е добър по характер", допълни го Гала. "Няма до него жена. Затова пие. Пие от самота", заяви Стефанов. "Той има много жени - но няма истинска. За Тошко не е важно, че е спечелил. За него е важно да го харесват. Той можеше да бъде олигарх, министър, а се държи като обикновен човек. И това скъсява дистанцията", каза Патрашкова. "Тошко е наследил много от баща си, но Иван беше изключителна класа. Тодор е ниво под него", добави тя. Маги Желязкова пък коментира, че Малък Тошко е прескачал границата в много ситуации - точно защото е бил под влиянието на алкохола.

За 10-годишнината на риалити формата в ефира на Нова в студиото в понеделник вечерта се събраха по-голямата част от участниците в различните сезони на "Биг брадър", както и близки на финалистите. Катето Евро, Ники Китаеца, Христо, Калина и Тодор Славков гледаха през цялото време живото предаване и слушаха близките си, които ги защитаваха, както и водещия Ники Кънчев. "Да не си помислите, че не се радвам. Радвам се, разбирате ме. Искам да прекарам тези моменти сам със себе си", каза Славков, когато разбра, че печели формата. Тодор ще си отиде от шоуто с награда - джип.

Второто място зае Катето Евро, която бе посрещната от всичките си близки. "Всеки иска да спечели. Но честно казано си имам кола, която си върви много добре. Имам си приятели, които ме обичат. Имам всичко, от което се нуждая, повече не ми трябва", заяви тя. На почетното трето място е Христо Трифонов. "Доволен съм. "Биг брадър" е игра", рече бронзовият медалист. На четвърто място остана Калина Паскалева. След като изгледа видеото, в което бяха събрани най-ярките моменти от престоя й в Къщата и след въпроса с какво ще запомни шоуто, тя рече: "Това съм аз. Най-много се радвам, че станах приятелка с Катето Евро." На пето място остана Ники Китаеца. "Не спечелих, защото така са преценили хората", каза брадаткото, който бе посрещнат от съпругата си Виолета и малкият им син.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай