"Пирели": Сочните жени са най-секси

"Пирели": Сочните жени са най-секси | StandartNews.com

За първи път в историята пухкава манекенка оглави календара на луксозното издание

В контраст с анорексичните пропорции, които диктуват правилата в света на модата, луксозният календар на "Пирели" предложи революционна идея - жени от по-голям формат да диктуват правилата. Затова изданието сложи на върха Кандис Хафин, която е един от най-успелите модели от т.нар. plus-size вълна. Идеята изненада приятно експертите в модата, които оцениха по достойнство опитът на календара да промени клишето за красива моделка.

Пред обектива на фотографа Стивън Мейсъл позираха 20 от най-успешните топкрасавици в света. Сред тях са Адриана Лима, Наталия Водянова, Ракел Цимерман, Изабел Фонтана, Саша Лус, Анна Евърсмън, Каролин Мърфи, Камерън Ръсел, Джиджи Хадид, Карен Елсон и Джоан Смалс.

Кандис обаче "открадва шоуто" и направо пише история, твърдят големите таблоиди по света. "Наясно съм с факта, че аз съм по-различна от тях. Дори когато се качвах по стълбите за снимки, знаех, че на мен ще ми станат само няколко модела дрехи, а на останалите всичко ще им стои перфектно. Но не позволявам никой да засегне моята увереност и да ме накара да се чувствам неудобно. Жените с извивки се завръщат", пророкува Хафин.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай